maanantai 14. tammikuuta 2013

maanantai

Aamulla kun heräsin oli maa taas valkoinen.  Yöllä oli satanut lunta ja sataa edelleen.
Käytiin katsomassa paikallinen kirkko kun ovi oli auki.  Aivan upea, ihania kukka-asetelmia paljon isoissa maljoissa.  Tuli sellainen tunne, että ois kiva tulla itse jumalanpalvelukseen seuraamaan millaista siellä on.  Naapurissa lapsille leikkipaikka mihin voi mennä leikkimään ihan ilmaiseksi.
Tosi kivannäköinen rakennus sisältä koristeineen ja maalauksineen ja paljon leluja ja kivoja leikkipaikkoja.  Oli kiva yläkerta ja sen alla kotileikkipaikka.  Emppu tykkäsi.  Harmi kun se siesta-aika 12-14 sotkee päivärytmin  iltapäivällä on sitten taas uudelleen auki. Huomenna vois vaikka taas mennä sinne uudelleen kun kotona ei noita leluja ole nyt paljon millä leikkiä.  Illalla käytiin taas kylpylässä uimassa ja siellähän kyllä on kivaa.   Ulkoaltaassa oli kivaa kun satoi lunta.  Kotiintultua paistettiin lähteissä tehty pizza ja itse join pari lasia viiniä ja totesin sen olevan ihan liikaa minulle.
Koskahan olen viimeksi juonut mitään, siitä on aika kauan.  No ei voi mitään kun maksa ei kestä niin ei voi juoda, mutta nyt teki mieli.  Viini on halvempaa kuin maito kaupassa.  Kai sitä on mentävä nukkumaan kun pää ihan sekaisin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti